Jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen

Je werkt in een bedrijf of organisatie en je wilt je verder ontwikkelen. Je realiseert je dat je daar extra vaardigheden voor nodig hebt. De volgende gedachte komt wellicht wel eens bij je op: “Ik ben soms onzeker over de dingen die ik doe. Denk dan van Ojé in plaats van Oké.”

Herken je je hierin? Dan kan persoonlijke coaching een manier zijn om de volgende stap te zetten. In onze gesprekken besteden we onder meer aandacht aan de volgende vragen:

  • “Wil je voor jezelf opkomen, maar geen ruzie krijgen?”,
  • “Hoe krijg je minder stress?”,
  • “Vind je het moeilijk om te gaan met lastig gedrag?”,
  • “Wil je beter samenwerken?”,
  • “Zie je feedback als kritiek en vind je het lastig daarmee om te gaan?”

En alle andere vragen die je hebt over de invulling van je rol.

Aan de hand van je eigen praktijksituaties ontdek en ontwikkel je je persoonlijke stijl. Je wordt je bewust van wat je verwacht van jezelf, je collega’s en je leidinggevenden, zodat je je werkwijze daarop af kunt stemmen en met nog meer plezier naar je werk gaat.

Steviger in je schoenen

Jouw coachingsvragen zijn ons uitgangspunt voor een persoonlijke coachingstraject. Na de praktische coaching sta je steviger in je schoenen, ervaar je meer rust in je werk en in je hoofd en maak je bewuste keuzes die bij je passen.

Persoonlijk en praktijkgericht

Bij ons ben je in goede handen

Al veel klanten gingen je voor. Sinds 2000 hebben wij ervaring in het coachen van mensen met uiteenlopende vragen over persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo hebben we veel ervaring met coaching in het onderwijs, de financiële en zakelijke dienstverlening en de zorg. We werken zowel met managers als met uitvoerend en ondersteunend personeel. Je bent bij ons welkom.

Kennismaken

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een kosteloos kennismakingsgesprek.