Harja Boer en Renske van den BergBerg & Boer Coaching en Training is ons initiatief: Renske van den Berg en Harja Boer. Wij zijn beiden jarenlang docentes Nederlands, Communicatie, Marketing en Management geweest.

Sinds 2001 is Renske zelfstandig trainer. Na haar onderwijsbaan had Harja vanaf 2001 eerst een commerciële managementbaan bij een grote particuliere opleider.

Vanaf september 2004 werken we met veel plezier en succes samen. Van de zolderkamer naar ons eigen pand aan Groot Wezenland 13 te Zwolle.

Onze werkwijze

Onze coaching is praktisch en persoonlijk. De casuïstiek baseren we op voor jou herkenbare situaties. Verder zijn de werkvormen zo gekozen dat je de geoefende vaardigheden als het ware de eerstvolgende werkdag al in de praktijk kunt brengen. De praktische toepasbaarheid wisselen we af met theoretische kadering.
Naast de praktijkgerichtheid van de cursussen en coaching vinden we het van belang een veilige en vertrouwde sfeer te creëren. Wij hebben ervaren dat persoonlijke groei en ontwikkeling op deze wijze optimaal tot stand gebracht worden. Verder mag je van ons verwachten: betrokkenheid, expertise, humor, uitdaging, keuzevrijheid, interactie, flexibiliteit en een respectvolle benadering.

Ben je bij Berg & Boer aan het juiste adres?

Je bent bij ons aan het juiste adres als je vrijblijvend wilt overleggen over een coachingstraject of een maatwerktraining.

Je hebt wel/niet/enigszins (streep door wat niet van toepassing is) een duidelijk beeld van hoe je jezelf als persoon, als team of als organisatie wilt ontwikkelen, alleen heb je (nog) niet helder voor de bril hoe je dat wilt bereiken.
Aan het eind van het gesprek doen wij je een doelgericht en praktisch voorstel dat past bij je persoonlijke situatie en cultuur van organisatie. Daar kun je dan rustig over nadenken. Zo zien wij maatwerk.

Kan ik even een simpele mail tegen je aanhouden? Ja, is goed, ik heb zo nog een ingewikkelde die ik jou ook wil voorleggen. O, laat dan maar zitten.